von Frank-Einsteins VandringsTips.se

Gillar du att vandra och göra utflykter? Detta är en blogg som tipsar om fina naturområden i Västra Götaland, Halland + lite mer

Nu har jag barnvagnsanpassat bloggen.

Allmänt tjatter och en del nyttig info Friluftsliv, Västkusten, Västra Frölunda, fritid, promenad, skogspromenad, vandra, vandring, vandringsled, vandringstips, västra Götaland Permalink2
Hm.... nu menas inte att bloggen prioriterar barnvagnsanpassade promenader, absolut inte. Jag avskyr ju att gå på grusvägar. Men jag fick önskemål från några vänner om jag inte kunde ge förslag på vart man kan gå fina promenader med barnvagn. Så det jag har ägnat en hel del timmar åt är att skriva om vandringstipsen i bloggen är barnvagnsvänliga eller ej. Och i vissa fall har jag skrivit om man kan gå varianter av vandringstipset med barnvagn. Jag avslutar varje vandringstips med denna information.
 
Det var allt för idag. Nedan några bilder från nattvandringar från i vinter. Snart kommer ett nyvärpt vandringstips.  
 
Och HALLÅ.., du har väl koll på att alla vandringstips i bloggen ligger i bokstavsordning på kommun om du scrollar ned en liten bit i menyn från toppen på vänster sida..  
 

 
#1 - - Lili:

Oj, vilken häftig figur på första bilden!

Svar: Träig konst på hög nivå.
Ronny von Frank-Einstein

#2 - - Anne:

Snygga bilder (som vanligt)! Undrar .... är de tagna med din mobil eller en mer avancerad kamera?

Svar: Tack Anne. I just detta inlägg är det endast bilder tagna med mobilen Samsung Galaxy S6. Den är jag ganska nöjd med när det är normalt dagsljus, men den kan även klara av kvällsljus hyfsat. Annars är många av bilderna i bloggen även tagna med Canon HD videokameran. Men när jag går kvälls & nattvandringar har jag sällan med annat än mobilen. Hm... tror du inte vi fick ställa in Kåsjön promenaden för att jag åkte på en manlig förkylning. Du vet, lite högre feber, lite mer ont i halsen, helt enkelt lite extra av allt.
Men nu är jag på benen igen. Vi hörs senare. Ha det bra.
Ronny von Frank-Einstein

Till top