von Frank-Einsteins VandringsTips.se

Gillar du att vandra och göra utflykter? Detta är en blogg som tipsar om fina naturområden i Västra Götaland, Halland + lite mer

JÖSSES...........

Allmänt tjatter och en del nyttig info Bilder, frilufsa, friluftsaktivitet, friluftsliv, fritid, inspiration, kultur, kulturreservat, promenad, promenad Göteborg, promenadguide, promenera, vandra, vandring, vandringsled, vandringstips, västra Götaland Permalink1
....nu skall blogg.se ha betalt för min blogg igen. Det betyder att ett år till av mitt liv försvunnit iväg. 
Varför skriver jag detta inlägg? Jo, jag vill bara tala om att jag är glad att ni är så många som använder den  google karta jag gjort iordning. Men för er som inte hittat dit ännu så hittar ni dit om ni trycker på denna länk   
 
Bilderna ovan och nedan påminner mig om tandvärk. Jag hade nämligen en förskräcklig tandvärk när jag gick runt i Trädgårdsföreningen och väntade in min tid hos tandläkarakuten. 
 
Nu har jag lyckats få ihop 20 ogilla-markeringar på mina vandringsfilmer på Youtubesidan. Tycker att jag bör ha fått ihop minst det dubbla före julafton. 
 
Tack alla ni som givit mig tips på vandringar och naturområden att besöka. Jag har fortfarande många kvar att titta till. 
 
Bild ovan: ibland behövs det inte mycket för att liv skall spira.
 
Ha det bra.
 

#1 - - Janne Sääv :

Hej!
Det var ungefär en vecka sen jag hittade den där kartan med vandringstips och idag följde jag en av dom. Den i Ranebo naturreservat. Hade inte ens hört talas om det stället förut. Mycket trevlig skogsrunda men då jag inte följde leden hela tiden var det tur jag hade med karta och kompass och har vältränade ben.

Har fått en hel del tips på dagsturer jag ska göra framöver. Tack så mycket för den suveräna kartan med länkarna till era berättelser.

Svar: Tack Janne! Ja i Ranebo behövs tränade ben för det är en ganska så kuperad terräng.
Ronny von Frank-Einstein

Till top