von Frank-Einsteins VandringsTips.se

Gillar du att vandra och göra utflykter? Detta är en blogg som tipsar om fina naturområden i Västra Götaland, Halland + lite mer

Danne & Katarina bjöd in till vandring på Lyr

HÄR visar jag alla fina promenader med VANDRINGSGÄNGET Bad, Friluftsliv, fritid, promenera, utflykt, västra Götaland Permalink4
(hiking on the island Lyr with my hiking gang).
 
17 juni 2017
Vi blev 14 glada naturmänniskor på dagens fina vandring på Lyr. Bitvis fick vi uppleva en ganska så knixig vandring med många små eller större plums i gyttja och pölar. Några av ER såg ut som tappra Mud run deltagare. Jag fick med mig många trevliga minnen från idag, som när Janne sade att "det är väl tur att någon gillar en" när Curre plockade bort en fästing från benet. Eller när Gunnar tyckte att det var hugget som stucket om man blev attackerad av en orm eller en geting. 
 
Tack gänget för att vi fick en härlig dag på ön och roligt att få se så många nya ansikten. Till sist ett stort tack till Danne & Katarina som bjöd in oss till detta. Och Danne, min hamburgare blev alldeles perfekt och Katarina, tack för mycket smarrig kaka. 
 
Nä kära vänner, nu hinner jag inte skriva något mer, jag måste behandla min välmående hälsporre med smärta så att jag kan promenera i mörra igen. Nedan några bilder från dagens strapats.
 
Detta var inget vandringstips. bara några minnesbilder från vår promenad.
 

#1 - - Mamma:

Jättefina bilder. Ni verkar ha haft härlig promenad i det fina vädret.

Svar: Jäs, vi hade det mycket fint. Tack och kram.
Ronny von Frank-Einstein

#2 - - Janne Ekman:

Stort tack för en mycket fin vandringsdag samt allt "gått" som Danne och Katarina bjöd på.
Janne

Svar: Tack själv Janne, det blev mycket lyckat hos Danne & Katarina.
Ronny von Frank-Einstein

#3 - - Dan Alsterland:

Hej igen!
Detta var ju en kul vandring trots det höga gräset ;-)
Kan vi kanske göra om nästa år om några vill haka på då.
Fast då får vi nog lägga vandringen lite tidigare när gräset inte blivit så långt.
Ha det gått så länge.

Danne o Katarina

Svar: Ja det var en mycket lyckad dag. Det är möjligt att det kan bli en repris senare. Jag har dock fått ihop en lista med drygt 10 vandringar jag vill släpa med mig gänget på + Tommys i Lysekil. Det är både helgvandring och kvällsvandring på vardagar efter jobbet.
Ha det så länge.
Ronny von Frank-Einstein

#4 - - Hans König:

Hej Ronny och tack för en fantsisk blogg med foto och filmer. Otroligt inspirerande att "få vara med".
Om man har ett vandringstips vart skriver man då? Det kanske finns en plats för det i din blogg, men jag har inte sett någon.
Vänliga hälsningar
Hans

Svar: Hej och tack Hans. Nej det finns ingenstans på bloggen där besökare kan skriva egna inlägg. Och det tror jag är bra annars hade jag fått ha koll så ingen skriver rappakalja. Men annars hade det varit fint om det fungerat som ett forum. Men om du har ett vandringstips med text och kanske bild/er, så kan jag absolut lägga in din text med bilder.
Ronny von Frank-Einstein

Till top