von Frank-Einsteins VandringsTips.se

Gillar du att vandra och göra utflykter? Detta är en blogg som tipsar om fina naturområden i Västra Götaland, Halland, Dalsland + lite mer

Vandringsgänget på vandring i Mölndals spännande vildmark.

5. Vandringsgänget från 2010 till idag. Alla våra fina vandringar Bad, Bilder, Bohuslän, Friluftsliv, Göteborg, Mölndal, Photos, Promenadguide, Ronny Sveum, Schweden, Sweden, Västsverige, adventure, aktivitet, dagsvandring, dagsvandringar, foto, frilufsa, friluftsaktivitet, friluftsliv, fritid, hiking, hälsa, inspiration, motion, natur, nature, naturguide, naturområde, naturstig, outdoor, promenad, promenadstråk, promenera, skogspromenad, skogsvandring, trail, trekking, ute, utflykt, vandra, vandring, vandringsled, vandringsleder, vandringstips, vandringstur, vildmark, västra Götaland, wandern Permalink2
Hiking with the hiking gang.
 
Den 15 april 2018
Tack för idag alla gamla och nya vänner, jag hade jättetrevligt i sällskap med er. Vädret spökade kanske lite, men jag hoppas verkligen att jag lyckades hitta rätt ord när jag beskrev alla vackra vyer som ni inte fick sett på grund av dimman. Bilden nedan visar när vi kom fram till Rådasjön. 
 
Bild ovan: En halvtimma vid grillplatsen med mat och tunga samtalsämnen. Bild nedan: Här kunde vi också suttit. 
 
Det gällde att passa på med kameran när gänget radat upp sig längs jättegrytorna helt utan min inblandning. Att ta tillfället i akt är utmärkande för en duktig och snabbtänkt fotograf.  
 
Bild ovan: Promenad längs Mölndalsån, snart var vi framme. Så snart att detta blev sista bilden. Nedan en karta hur vi gick. Ha det nu bra alla som gick med och som inte kunde gå med till nästa gång vi ses. 
 

#1 - - Mamma:

Långvattnet besökte vi ofta som barn. Jag har för mig att det var en massa trappor för att ta sig upp dit, men vi kom nog från andra hållet.

Svar: Ja, ni var vid en sjö i Delsjöområdet.
Ronny von Frank-Einstein

#2 - - Dan Alsterland:

Hej igen.
Mycket trevlig vandring Ronny och tack för allt jobb du lägger ner vid vandringarna med info och annat.
Mindre roligt att komma hem till Hjo och se att vi haft inbrott, en del av värde borta för Katarinas del, jag klarade mig men det känns inte roligt.
Får hoppas att polisen hittar dom.

Ha det gott

Danne

Svar: Fy fasiken vad trist. Och just det där att någon annan varit inne i huset, det känns olustigt.. Hoppas polisen finner dem raskt.
Ha det bra och hälsa Katarina. Vi hörs snart igen.
Ronny von Frank-Einstein

Till top