von Frank-Einsteins VandringsTips.se

Gillar du att vandra och göra utflykter? Detta är en blogg som tipsar om fina naturområden i Västra Götaland, Halland, Dalsland + lite mer

Kattungar & fotboll. En sötchock på film.

9. Lite Allmänt (babbel) och en del nyttig info kattungar, natur Permalink1
Inget vandringstips denna gång, men snart så. Detta inlägg tillägnar jag istället en kattmor och hennes ungar. I min kusins sommarstuga under uteplatsen hade en vildkatt fött tre små söta ungar. Kollar man upp mammans dna så kanske man kan spåra hennes förfäder till en av bondgårdarna i området. Och att hon hade en viss vana vid människor visade hon eftersom vi fick vara så nära hennes ungar. Men hon höll ett vakande öga och väste om hon inte var nöjd med vårat beteende. Nedan en bild från filmen på två av kattungarna. Hunden på bilden ovan har inget med kattungarna att göra. Men det är en trevlig hund som gillar vatten.  
 
Min kusins döttrar gillar kattungar och det är för dem, nä just det, storasyrran är ju rädd för kattungar. För henne blir det ingen sötchock utan en chock. Men lillasyrran älskar kattungar. Så detta filmklipp lägger jag ut för hennes skull, hon fick ju aldrig träffat katterna. Jag tror att Storasyrran som är 25 år gammal skulle våga att blunda sig genom hemskheterna i filmen. Och hallå, glöm inte att ljudet måste vara maxat så ni inte missar målvrååååålet. 
 

#1 - - Mamma:

Å, sött!

Till top