von Frank-Einsteins VandringsTips.se

Gillar du att vandra och göra utflykter? Detta är en blogg som tipsar om fina naturområden i Västra Götaland, Halland, Dalsland + lite mer

Kåsjörundan i stekande sol med vandringsgänget

5. Vandringsgänget från 2010 till idag. Alla våra fina vandringar Bilder, aktivitet, promenad, promenera, vandra, vandring, vandringsled, vandringsleder, vandringstips, vandringstur Permalink1
3 juni 2018
Vi blev i alla fall några stycken tappra som vandrade i värmen. Vi förlängde Kåsjörundan något genom att starta upp med att runda Näset på norra sidan av sjön. Så vi kom att gå, tja säg det. Det beror ju till stor del på hur lång Kåsjörundan är. Längden på den har blivit reviderad från 10km, till 9,5 km och nu 7,6 km enligt informationstavlor längs leden. I så fall gick vi väl ca: 8 + km. 
 
Bilder från fikaplatsen på nordvästra sidan av Lilla Kåsjön. 
 
Bild ovan: Vid vindskyddet på sydvästra sidan av Lilla Kåsjön. 
 
Bild ovan: Nostalgistund för Curre då vi hittade hans barndoms badplats. 
 
Bild ovan: Detta blev sista bilden jag tog. Ni är pluttesmå inne bland träden till höger. Inte så långt efter detta var vi framme vid villorna och strax därefter Kåsjöbadet och bilarna. 
 
Tack för idag, nu ser vi fram emot nästa vandring den 9 september i Bua. Då hoppas jag även få se många av er som inte kunde följa med idag.
Jag avslutar med Gunnars kloka ord. "Det är ingen vits om man behöver förklara en rolig historia". 
 

#1 - - Mamma:

Härliga bilder bilder från Kåsjön. Varför badade ni inte vid den fina badplatsen?

Svar: Tack. Vi ville inte förorena vattnet.
Ronny von Frank-Einstein

Till top