von Frank-Einsteins VandringsTips.se

Gillar du att vandra och göra utflykter? Detta är en blogg som tipsar om fina naturområden i Västra Götaland, Halland + lite mer

Har du funderat på att ta en avkopplande kanotfärd och bara njuta en stund i naturen?

Tips, inspiration och pratstunder med friluftsentusiaster Bad, Bohuslän, Sweden, adventure, aktivitet, attraction, filmare, filmer, frilufsa, friluftsaktivitet, friluftsblogg, friluftsliv, fritid, inspiration, natur, nature, naturområde, outdoor, promenera, resa, skogspromenad, skogsvandring, trekking, upplevelse, ute, utflykt, vandring, vandringstur, video, vildmark, västra Götaland Permalink1
Bild Kevin Hermansson
 
Kevin Hermansson visar hur stillsam och rogivande en kanottur kan vara i Bohuslän och Dalslands vackra natur. Lite lätt förkyld och vissen paddlar han sin kanot (dom stunder han inte släpar den efter sig) från Strömstad mot Tresticklans nationalpark i Dalsland. Filmen är 20 minuter lång och jag kan rekommendera varenda minut. Detta är en helt underbar film, se och lyssna.
Hm... jag funderar på om jag bör lägga till att Kevin är en tidigare landslagsroddare 😊
 
På Kevin Hermansson youtubekanal The Outbound Swede kan man se fler av hans äventyr jorden över. 
 
Have you considered taking a relaxing canoe trip? Watch Kevi's movie to be inspired 😊. 
 
Det var allt för nu, regnet lockar på utsidan. Det får bli en vandring i närområdet idag. 
 

#1 - - Inger:

Såg filmen du hade lagt ut om killen som gav sig ut med kanot från Strömstad till Dalsland. Mycket sevärd, men varför väntade han inte med turen till isarna hade gått upp?

Svar: Tja, det är kanske inte jag rätt person att svara på. Men jag gissar att med Kevins bakgrund räds man kanske inte den typ av utmaning, man dras till dom. Men han lät lite småbekymrad i början över att det kunde ligga mycket is på skogssjöarna.
Ronny Frank Sveum

Till top