von Frank-Einsteins VandringsTips.se

Gillar du att vandra och göra utflykter? Detta är en blogg som tipsar om fina naturområden i Västra Götaland, Halland, Dalsland + lite mer

Tankar den 12 februari 2014

Lite Allmänt (babbel) och en del nyttig info Permalink4
 
Fån Frank-Einstein back in Business igen. Och nu har jag tänkt till. Jag tror att när den här sidan vuxit sig lite bigger, d.v.s. när jag klämt in fler vandringstips här. Då skapar jag länkar till alla vandringstips i bokstavsordning på kommun. Då kommer det att bli lättare att söka i bloggen.
 
Hur är det annars då?... jo tack, jag mår bra. Har inte orkat lägga mina kvälls/nattvandringar uppe i terrängen ännu. Orkar just nu inte mentalt med att gå endast i beckmörker. Det var finare när snön låg i skogen. Så det blir att promenera på grus och asfaltsgångvägar. Dom förra nattvandringsbilderna jag lade ut blev mycket uppskattade av hälften av mina läsare, tack mamma. Så i väntan på nästa vandringstips lägger jag ut några fler bilder från nattvandring. Har valt några bilder från rundan som går via Askimsbadet och Välenviken. Blev förresten stoppad av Securitas i båthamnen vid Marholmen här om natten. Han tyckte det var konstigt att någon var ute och promenerade i båthamnen klockan 23:30. Jag sade att det var konstigt att få se honom också. Securitas har tydligen betalt för att bevaka området. Men jag har gått minst 300 promenader genom området under dom senaste 4 åren mellan klockan 22:00 - 24:00. Från båthamnen och hela Hagkroksvägen (enda vägen in i området) ut till Marholmsvägen, och jag har aldrig sett en skymt av dem. Det tyckte fabror Securitas också lät egendomligt. 
      
Bild ovan: båthamnen där jag stötte på Securitas. Nedan bilder från promenaden vidare mot Näsetvägen och gångvägen fram till World Of Golf. På några bilder lyser solen.
 
                                         Bild ovan: stormen Sven har knäckt en av staketstolparna hos World of Golf.
 
      
 
 

Till top