von Frank-Einsteins VandringsTips.se

Gillar du att vandra och göra utflykter? Detta är en blogg som tipsar om fina naturområden i Västra Götaland, Halland, Dalsland + lite mer

Ett glömt bankkort ledde till en promenad i Trädgårdsföreningen.....

Lite Allmänt (babbel) och en del nyttig info, Vandringar kring Göteborg promenad, promenad Göteborg, vandring Permalink1
....eller i väntan på ett vettigt vandringstips. 
 
Det är märkligt det där att jag har så lätt för att glömma bankkortet i läsaren. I vanliga fall hinner affärsbiträdet göra mig uppmärksam, men inte denna gång. Jag hade snabbt lämnat Intersportbutiken i nordstan och tagit mig ut i folkvimlet. Jag märkte först att bankkortet var borta när jag en halvtimma senare stod vid kassan på ICA på Axel Dahlströms torg. Hm... och då kunde jag bara hoppas på att jag glömt kortet på Intersport och inte tappat det någonstans.
 
Ja ja, jag ringde Intersport affären så fort jag kom hem. Dom hade försökt att nå mig, dom hade mitt bankkort. Tack tack tack. Det skall dom ha tummen upp för, bra service. Vi kom överens om att jag skulle hämta kortet nästföljande dag, som var igår.
 
Nu är ni säkert vansinnigt intresserade i vad jag hade köpt. Jag hade uppgraderat vinterklädseln. Två par handskar från Hestra, ett lite tunnare par för 0 grader och upp till det att man behöver handskar och ett par för kallare temperaturer. Och så en vindtät mössa Milly Milly + en typ rånarluva om man fryser om kinderna. Se bild på mitt inköp nedan. Där är allt i och för sig inslaget i presentpapper (ja ja julklappspapper, jag har inget annat), det är nämligen inte jag som skall ha dessa klädesplagg. 
 
Så när jag ändå skulle ned till nordstan kunde jag ju likabra ta en kvällspromenad med början där. Så jag tog mig från nordstan till Trädgårdsföreningen tillbaka in till Brunnsparken och sedan i mörker ut till Frölunda. Nedan några bilder från promenaden fram till att det blev mörkt. 
 
Och det var allt ifrån precis just nu. 

Till top