von Frank-Einsteins VandringsTips.se

Gillar du att vandra och göra utflykter? Detta är en blogg som tipsar om fina naturområden i Västra Götaland, Halland, Dalsland + lite mer

Snöstorm och ett vackert vinterlandskap när vandringsgänget besökte Hisingsparken

8. Vandringsgänget från 2010 till idag. Alla våra fina vandringar Bilder, aktivitet, promenad, promenadstråk, promenera, vandra, vandring, vandringsblogg, vandringsleder, vandringstur Permalink3
27 januari 2019
 
Tack alla för att ni bidrog till en trevlig vandring. Jätteskoj med nya bekantskaper, hoppas ni hänger på fler gånger. Och ni som denna gång inte kunde följa med var saknade. Hoppas vi träffas nästa gång.
 
Karta ovan hur vi gick. För det mesta följde vi inte någon direkt led, utan vi pulsade fram på små skogsstigar. Det gjorde vi även på den sträcka som jag har grönmarkerat, men denna sträcka var märkt med gröna märken på stolpar. 
 
Från Slättadamm tog vi oss upp på Bjurslättsberget där en fin men blåsig utsikt väntade. 
 
Bild ovan: Janne informerar om bildtävlingen "gissa platsen". Nedan pulsar vi fram på en av alla små knixiga men fina stigar.  Här slapp jag spåra utan vi kunde följa ett par fotspår i snön. 
 
Bild ovan: Pulsande i fin granskog. Här var det lite lättare för fler hade gått före oss. Bild nedan: Spännande möte med får vid Kättilsröds 4h-gård.   
 
Mitt i bilden ovan ser man vindskyddet vi satt och fikade i. 
 
Bild ovan: Det blev lite slintigt på väg över östra berget. I några minuter snöade vi in på hur halt det var, men gänget tog det glatt och isigt. 
 
Det var dom bilder jag tog. Tack igen och hoppas vi syns snart igen. 
 

Till top