von Frank-Einsteins VandringsTips.se

Gillar du att vandra och göra utflykter? Detta är en blogg som tipsar om fina naturområden i Västra Götaland, Halland, Dalsland + lite mer

Snöstorm och ett vackert vinterlandskap när vandringsgänget besökte Hisingsparken

5. Vandringsgänget från 2010 till idag. Alla våra fina vandringar Bilder, aktivitet, promenad, promenadstråk, promenera, vandra, vandring, vandringsblogg, vandringsleder, vandringstur Permalink3
27 januari 2019
 
Tack alla för att ni bidrog till en trevlig vandring. Jätteskoj med nya bekantskaper, hoppas ni hänger på fler gånger. Och ni som denna gång inte kunde följa med var saknade. Hoppas vi träffas nästa gång.
 
Karta ovan hur vi gick. För det mesta följde vi inte någon direkt led, utan vi pulsade fram på små skogsstigar. Det gjorde vi även på den sträcka som jag har grönmarkerat, men denna sträcka var märkt med gröna märken på stolpar. 
 
Från Slättadamm tog vi oss upp på Bjurslättsberget där en fin men blåsig utsikt väntade. 
 
Bild ovan: Janne informerar om bildtävlingen "gissa platsen". Nedan pulsar vi fram på en av alla små knixiga men fina stigar.  Här slapp jag spåra utan vi kunde följa ett par fotspår i snön. 
 
Bild ovan: Pulsande i fin granskog. Här var det lite lättare för fler hade gått före oss. Bild nedan: Spännande möte med får vid Kättilsröds 4h-gård.   
 
Mitt i bilden ovan ser man vindskyddet vi satt och fikade i. 
 
Bild ovan: Det blev lite slintigt på väg över östra berget. I några minuter snöade vi in på hur halt det var, men gänget tog det glatt och isigt. 
 
Det var dom bilder jag tog. Tack igen och hoppas vi syns snart igen. 
 

#1 - - Inger:

Ser ut som en fin tur i härligt vinterväder.

#2 - - Dan:

Hej igen!
Det såg ju inte så farligt ut hos er, jag ångrar att jag inte tog bilen ner ändå trots vädret och väglaget. Det ser ut som att det bara var jag som fattades ;-) Men ni såg ut att ha trevligt ändå ;-)
Vi får höras om vandringen i Mollösund skulle vara kul att göra den när det inte är snö och is, du hänger väl med på det. Men då startar vi från oss på Lyr.
Ha det gott
Danne

Svar: Hej där! Jag tror att du gjorde klokt i att inte köra ned till Göteborg. Det skall tydligen ha varit rätt besvärligt i trafiken bitvis. Javisst Mollösund får vi sikta på, vi får titta närmare på detta när jag vet lite mer om tider kring arbetet.
Ronny von Frank-Einstein

#3 - - Janne:

Tack för en jättevit vandring!
Janne

Svar: Ja, det var inte så många lika fina vita dagar vi hade i vinter.
Ronny von Frank-Einstein

Till top