von Frank-Einsteins VandringsTips.se

Gillar du att vandra och göra utflykter? Detta är en blogg som tipsar om fina naturområden i Västra Götaland, Halland, Dalsland + lite mer

Hemomkringvandring med Therése Freid, ett område som växt efter flytt till Västkusten

4. Friluftsentusiaster bjuder på tips, idéer och information + presentation av vandringsbloggar/sidor & kanaler Bilder, Bohuslän, Nationalpark, Nature reserve, Sevärdhet, aktivitet, dagsvandring, dagsvandringar, foto, fottur, frilufsa, friluftsaktivitet, friluftsblogg, friluftsliv, fritid, hiking, hälsa, inspiration, motion, natur, nature, naturguide, naturområde, naturreservat, outdoor, promenad, promenaden, promenadguide, promenadstråk, promenera, resa, sevärt, skogspromenad, skogsvandring, trekking, upplevelse, ute, utflykt, utflyktsmål, vandra, vandring, vandringsblogg, vandringsled, vandringsleder, vandringstips, vandringstur, vildmark, västra Götaland Permalink1
Naturtjejen Therése Freid på vandring tillsammans med sina hundar Denniz och GeminiNi.
 
Therése bloggar om hemomkringsvandring. Men inte hemomkring mitt utan hemomkring sitt i Småland och det är ju bra eftersom det börjar ta slut på "nya" naturupplevelser hemomkring mitt. Therése driver bloggen Hemomkringvandring och jag blev intresseread av vad hon hade att dela med sig av. Theréses lunchpromenad är den fina längs med Emån i utkanten av Bodafors som jag och far gick i juli 2017. Sicken lyx och orättvisa, min arbetsplats ger inte mig samma naturupplevelse. Tur då att vi inte har någon rast.
 
Therése startade bloggen 1 januari 2019 och har sedan dess varit flitig för jag möttes av en stor mängd inlägg. Therése skriver om sina upplevelser i naturen på ett trevligt, fyndigt och mycket roande sätt och smyckar inläggen med fina bilder. Jag kunde läsa mig till att "kartor är lika med lycka". Det är ljuvliga ord för en gammel orienterare. 
Therése är inte ensam om att skriva i sin blogg. Hon har bjudit in andra att skriva om deras egna naturupplevelser. Therese skriver så här "Både för att vidga det geografiska området så att fler kan läsa om hemomkringvandring i sin egen närhet och för att få olika infallsvinklar och syn på vandring".
Så kära läsare, ifall just du är en naturmänniska som gillar att uttrycka dig i ord och bilder, läs då mer här. Det kan ju vara ett bra sätt att synas. 
 
Therese och hennes skribenter bjuder på en intressant och lättsam läsning med mängder av bilder från stora delar av landet. Du finner tips från Örnsköldsvik, Stockholms skärgård, Kungsleden, Ensjölokarnas naturreservat i Ljusdals kommun m.m. Men gå inte på detta kära vänner, Therése och hennes armé av författare försöker bara lura ut er i naturen. 
 

#1 - - Therese:

Tack snälla du för den fina beskrivningen av min blogg!! Och vad roligt att du tycker om idén. Gott nytt år!! Hoppas att inspirationen kommer att flöda!!

Svar: Tack och ett Gott nytt år till dig också!
Ronny Frank Sveum

Till top