von Frank-Einsteins VandringsTips.se

Gillar du att vandra och göra utflykter? Detta är en blogg som tipsar om fina naturområden i Västra Götaland, Halland, Dalsland + lite mer

Vandringsgänget på kvällspromenad i Utbybergen

5. Vandringsgänget från 2010 till idag. Alla våra fina vandringar, Vandringar kring Göteborg Bilder, Göteborg, aktivitet, foto, fottur, frilufsa, friluftsaktivitet, friluftsblogg, friluftsliv, fritid, hälsa, inspiration, natur, naturguide, naturområde, naturstig, promenad, promenadguide, promenadstråk, promenera, vandra, vandring, vandringsblogg, vandringstips, vandringstur Permalink1
15 juli 2020
Sicken härlig kväll vi fick bland stup, stora stenblock och massor av hissnande vyer. En vandring bitvis vild och häftig men också avkopplande och fin. 
 
Det var mycket klättring i början, helt upp till utsikten ni ser bild på överst i detta inlägg. Vissa klippblock var gigantiskt stora, andra ännu större. 
 
Bild ovan: Gittan blev utsatt för en så stark parfymdoft från någon förbipasserande att hon fastnade mitt i trappan med andnöd. 
 
Bild ovan: Fikabord ovanför Bergsjön. Carlos berättar nog här om när han fick upp en fisk i sjön. 
 
Bild ovan: Det var vindstilla och soligt när vi här fikade med utsikt över vår by. 
 
Det var mycket berg och stup mot slutet. Vissa trivdes bättre än andra som inte trivdes lika bra som vissa.  
 
Vissa steg kan vara svåra att ta här i livet. Tur då att Jannes hjälpande hand fanns redo. 
 
På grund av att jag var allt för upptagen med att berätta om allt spännande vi gick förbi glömde jag att ta fler bilder. 
 
Kartan ovan har jag lagt in ifall ni undrar hur vi gick.Tack alla för ikväll. Nästa gång vi ses har tydligen Janne önskemål om att vi alla skall sjunga Flottarkärlek, kanske i kano. Men till dess, ha det gött. 
 

 
#1 - - Lena:

Tack för en jättefin kvällsvandring i det fina vädret. Alldeles ljuvligt!

Svar: Tack själv 🌞
Ronny Frank Sveum

Till top