von Frank-Einsteins VandringsTips.se

Gillar du att vandra och göra utflykter? Detta är en blogg som tipsar om fina naturområden i Västra Götaland, Halland, Dalsland + lite mer

Är du på jakt efter en snygg, prisvärd och funktionell ryggsäck för vardagligt bruk?

Lite Allmänt (babbel) och en del nyttig info Bilder, aktivitet, foto, fottur, frilufsa, friluftsaktivitet, friluftsblogg, friluftsliv, fritid, promenad, promenadguide, promenera, vandra, vandring, vandringsblogg, vandringstips Permalink1
Här visar jag upp ännu en snygg ryggsäck i mitt samarbete med Gaston Luga. Modellen är en svart-brun Clässic som rymmer 15 liter. Det är en rygga gjord i PU-läder "slittålig canvas" med stilfull design. Jag gillar min ryggsäck skarpt och kollar man här så blir det väldigt tydligt att många är nöjda med Gaston Lugas ryggsäckar och ger dem höga betyg. 
 
På ryggsäckens baksida finns ett mycket användbart fack. Där i kan man förslagsvis stoppa sitt pass, biljetter eller en råttfälla om ryggsäcken kommer i orätta händer. 
 
Den smarta knäppningen (magnetiskt spänne) gör ryggsäcken lättöppnad och lättstängd, kolla bilden ovan. På insidan finns ett vadderat laptopfack som passar de flesta 11-13 tums bärbara datorer. Det är dom snygga justerbara remmarna som ger väskan volym och gör att man kan knöka i bra mycket mer än ni tror. 
 
Axelbanden är justerbara så det är lätt att få ryggsäcken att hänga behagligt på ryggen. Med justerbara axelband är det också lätt att kränga av ryggsäcken utan att vrida armarna ur led.  
 
Gaston Luga skickade med en tygpåse. Den har jag skänkt bort. Snacka om att ha ett stort hjärta
 
På framsidan finns en ficka med dragkedja. Även här har väskan remmar med magnetiska spännen. Det är alla dessa detaljer som ger ryggsäcken sitt snygga utseende. Komfort och mode, det är vad som hänger på min rygg. Ryggsäcken är vattentålig, det gör att den fungerar bra på kortare vandringar i vildmark.
 
Just nu har Gaston Luga Black Friday Kampanj och den pågår fram till 30:e november. Du får 20 % rabatt på allt du köper från hemsidan. Skriver du även in min rabattkod "Ronnys10" så får du ytterligare 10 %.
 
Så varför inte passa på att köpa dina julklappar redan nu och få 30% rabatt på allt du köper. Gissa om Tomten kommer bli populär 😁
 
 
Detta är den sista ryggsäck från Gaston Luga som jag visar upp här på bloggen. Deras ryggsäckar har varit en trevlig nybekantskap och det är med full ärlighet jag lovordar dem. 
 

Till top