von Frank-Einsteins VandringsTips.se

Gillar du att vandra och göra utflykter? Detta är en blogg som tipsar om fina naturområden i Västra Götaland, Halland, Dalsland + lite mer

Nu när vackra höstfärger sprider sig i träden, sugen på en ny vattentålig höstryggväska från Gaston Luga?

Vandringar kring Göteborg Bilder, Ronny Sveum, aktivitet, bokskog, foto, frilufsa, friluftsblogg, friluftsliv, fritid, inspiration, promenad, promenadguide, promenera, skogspromenad, skogsvandring, vandra, vandring, vandringsblogg, vandringstips Permalink1
Detta inlägg är ett samarbete med GASTON LUGA. Just det, jag har en ny ryggväska att visa upp för er. Men efter att jag själv visade upp mig med en Gaston Lugaväska på Tölöberg så behövdes det bara lite självinsikt för att inse att det blev klart attraktivare reklambilder när jag ersattes av en ungdomlig skönhet som kunde glänsa ikapp med ryggsäcken. Tack Jossa, hoppas din ryggväska(orna) kommer till användning. 
 
Ryggväskan är en Spläsh 13, svart & brun och med min rabattkod " vonFrankEinstein" får man 15 & rabatt. Rabattkoden gäller på hela sortimentet.  
 
Men vi hade lite svårt att finna höstfärgerna inne i götet. Vi knallade omkring en stund i Trädgårdsföreningen och längs kanalen. Det tar nog någon vecka till innan det blir riktigt fina färger, men sedan så, går det fort till att lövträden står nakna. Det gäller att skynda sig ut i lövskogen den korta stund det varar. Bokskogarna är som vackrast på hösten, tycker jag. På bloggens google karta har jag markerat alla bokskogar jag tipsar om med en grön markör. Klicka på den och kom direkt till vandringstipset, länk här. Men du hamnar först på en mellansida där du kan läsa lite mer om t.ex. google kartans färgmarkörer. Ett klick till och du är inne på kartan. 🎵 Jippi aj aj jippi jippi aj 🎵
 
Ryggväskan är gjord av högkvalitativt, regn- och snötåligt material (veganläder) som är lätt att rengöra. Det är la käckt när man bor i en stad som inte är känt för ökentorka.  
 
Så här skriver Jossa om ryggväskan: Jag tycker ryggväskan är lätt och smidig samtidigt som den är väldigt snygg och stilren som går att matcha med allt. Inuti är den rymlig med tilltänkta fack, både ett större fack för laptop, men också mindre för sina småsaker och plats för en vattenflaska. Tack vare den justerbara toppen på väskan får man plats med väldigt mycket trots att väskan inte ser så stor ut. 
 
I en nuvarande kampanj firar Gaston Luga in hösten, därför ingår en gratis Gaston Luga Plånbok (bild ovan) med varje köp av ryggväska, värde 489 kr. Det är även 50 % på alla accessoarer vid köp av väska.  
  
Så, funderar ni nu på hur ni själva skulle se ut med en Spläsh 13 på ryggen, eller någon annan av Gaston Lugas snygga ryggväskor. Då ligger svaret bara en beställning bort. Glöm inte att skriva rabattkoden " vonFrankEinstein" som ger 15% rabatt på hela sortimentet. 
 
 
Tack och hejleverpastej
 

 
#1 - - Inger:

Tjusig, både ryggsäck och bärare.🍁

Svar: 🌞🤠
Ronny Frank Sveum

Till top