von Frank-Einsteins VandringsTips.se

Gillar du att vandra och göra utflykter? Detta är en blogg som tipsar om fina naturområden i Västra Götaland, Halland, Dalsland + lite mer

Inspirationsbilder för mitt Vandringsgäng inför vandringen vid Finnsjön i Mölnlycke

9. Lite Allmänt (babbel) och en del nyttig info Bad, Bilder, Ronny Sveum, aktivitet, dagsvandring, dagsvandringar, foto, fottur, frilufsa, friluftsaktivitet, friluftsblogg, friluftsliv, fritid, promenad, promenadguide, promenadstråk, promenera, vandra, vandring, vandringsblogg, vandringstur Permalink1
Nu är det inte många dagar kvar kära vänner, hoppas vi blir några stycken denna gång. Väderprognosen ser lovande ut, men vädret dagen före och efter ser hårresande ut. 
 
Det blir en vandring genom en härlig vildmark, ibland lite dramatiskt och svindlande, med storslagna vyer. Vi kommer att vandra fram på mjuka sköna skogsstigar. Vi följer ingen märkt led, vandringen är specialanpassad för att ge er den bästa upplevelsen av detta naturområde. 
 
Bild ovan: Vid Finnsjöns strand. 
 
Det blir en mycket varierad vandring, knappt 10 km lång. 
 
Bild ovan: Jag lurade med mig Lasse på en kvällsvandring. Han glömde hunden, men gav vandringen med beröm godkänt. Om ni frågar mig. 
 
Bild ovan. Det blir en del uppför på småbranta stigar. 
 
Bild ovan: Ytterligare en vy från stigen längs Finnsjön. 
 
Då så, hoppas jag ni fattar vad som väntar. 
 
Till mina följare. Jag kommer att göra ett vandringstips av den här vandrings"slingan". Tipset kommer att bli klart kort efter att jag gått här med vandringsgänget. Men före det kommer ett vandringstips från Lexbybergen i Partille. 
 

Även krokiga vägar har ett mål. Som mitt vandringsgäng vet vid det här laget 😁


 

#1 - - Inger:

Ser ut som en härlig vandring, önskar att jag hade kunnat hänga med. 🤠🦄

Svar: Ja, här har du inte gått 🌞
Ronny Frank Sveum

Till top