von Frank-Einsteins VandringsTips.se

Gillar du att vandra och göra utflykter? Detta är en blogg som tipsar om fina naturområden i Västra Götaland, Halland, Dalsland + lite mer

Hallåååå Omtanken vårdcentral i Grimmered, varför ringde ni aldrig tillbaka??????

9. Lite Allmänt (babbel) och en del nyttig info Bilder, Ekskog, aktivitet, frilufsa, friluftsaktivitet, friluftsblogg, friluftsliv, fritid, hälsa, promenad, promenaden, promenadguide, promenera, vandra, vandring, vandringsblogg, vandringstips, vandringstur Permalink4
Varför blev jag behandlad så här, var ni inte riktigt friska? Jag behövde förnya mina recept, min medicin var slut sedan ett par veckor och ni ringde inte tillbaka som ni lovat. Samantaget ringde jag upp er 7 gånger och en röst sade varje gång en tid ni skulle ringa tillbaka. Jag väntade, men......nä. 7 gånger, då är det ingen slump, då har ni ju satt det i system.
 
Jag gick in på nätet och där svämmade kommentarsfälten över av personer som blivit behandlade på samma sätt. Det var ingen vacker läsning, det vill jag säga. Så många arga som skrivit av sig i ren ilska. Nu gällde det inte enbart Omtanken i Grimmered. Det verkade som att alla Göteborgs Omtankar hanterade sina patienter på samma bristfälliga sätt. Närhälsan var inte ett dyft bättre. Dom hade också behandlat mängder av patienter respektlöst genom att inte ringa tillbaka. 
 
Så jag fick som vanligt knalla iväg till min vårdcentral Omtanken i Grimmered utan att ha någon bokad tid.  
 
Men nu ville jag gå till botten med det här, vem bar skulden för denna inkompetens? Varför fick jag aldrig någon återkoppling?. Svaret gjorde att jag häpnade. Jag kom nämligen fram till att om någon var inkompetent så var det Ronny Sveum himself. Så här är det. Vårdcentralen ringer från okänt nummer (lite märkligt då vi känner varandra så väl 🙂) och okända nummer visade det sig att jag har valt att blockera i min mobil. Och jovisst, lite vagt minns jag det däringa om att jag valt att blockera okända nummer. Men min tanke var inte att blockera min vårdcentral från att få kontakt med mig, det var ämnat att blockera säljare. När jag kollade listan på blockerade samtal så fanns dom där i tidsordning, alla Omtankens försök att nå mig. Jag gissar att det samma gäller för många av er som skrivit arga kommentarer. Ni har blockerat okända samtal. 
 
Så var det med det, Det var Ronny virrpannan Sveums eget fel. Det var jag som var glömsk och vimsig. Har ni tabletter mot det?
 
Nu har jag fått min medicin, så nu seglar skutan vidare ett tag till. I morgon, hm, eller rättare sagt idag torsdag blir det en kvällsvandring med gänget i Maleviksskogen/Kullaviksskogen. Bilderna i detta inlägg är från tidigare ikväll när jag gick rundan vi skall gå. Jag kom fram efter att solen gått ned. Det är en härligt grön ekskogspromenad. 
 
Ha det GÅTT med eller utan mediciner🙃  
 

#1 - - Tony:

Det är inte alls bra att de har skyddade nummer på sjukhus och vårdcentraler. Någon typ av identifikation skulle de kunna ha, nu blir man bara osäker om man skall svara då det ringer från ett hemligt nummer.

Svar: Poäng 👍
Ronny Frank Sveum

#2 - - Hanna Karlsson:

Vad bra att det löste sig och det inte var så att personalen ignorerade er som ringde. Det hade varit sorgligt om det var så.

Svar: 🌞
Ronny Frank Sveum

#3 - - Inger:

Fint rådjur mitt i allt det gröna. Tur att det löste sig och att du fick dina mediciner. Till försäljare säger jag bara, tack men jag skall inget ha och så lägger jag på.🤔

Svar: Bra, då vidarekopplar jag dem till dig 😎🌞
Ronny Frank Sveum

#4 - - LJ:

Gå och klipp dig Ronny! ;)

Svar: Håll dig borta från flaskan 🤪
Ronny Frank Sveum

Till top