von Frank-Einsteins VandringsTips.se

Gillar du att vandra och göra utflykter? Detta är en blogg som tipsar om fina naturområden i Västra Götaland, Halland, Dalsland + lite mer

Hösten blåste bort och 2021 sjunger nu på sista versen

9. Lite Allmänt (babbel) och en del nyttig info Bilder, Ekskog, Halland, Kungsbacka, Photos, Viewpoint, Västsverige, aktivitet, dagsvandring, dagsvandringar, filmare, filmer, frilufsa, friluftsaktivitet, friluftsblogg, friluftsliv, fritid, hiking, inspiration, natur, naturguide, naturområde, naturstig, promenad, promenaden, promenadguide, promenadstråk, promenera, upplevelse, ute, utflykt, utflyktsmål, utsikt, vandra, vandring, vandringsblogg, vandringsförslag, vandringstips, vandringstur, video, vildmark Permalink2
Javisst så är det och jag vet inte om jag är så förtjust i den här sista versen. Som vanligt blev det inte särskilt länge som dom gula löven fick hänga kvar på grenarna, i år heller. Som vanligt blev man blåst på en riktigt fin och vacker höst här på Västkusten. Men nu väntar en vit vinter med chans att få tagit massor av snöiga bilder/filmscener på vackra snölandskap. Nä just det, jag bor ju i Göteborg 🙄😕 Det är nog större chans/risk att få se någon deprimerad försöka dränka sig i en av alla vattenpölar. 
 
Nu tänker jag bjuda på en film från Kullaviksskogen, där jag fick njuta av lite fina höstfärger. Filmen är dock från 2019 (filmad maj till november) och det är en film jag egentligen inte tänkte färdigställa och lägga ut på youtube. Jag var inte alls nöjd med vissa filmscener, kameran jag använde då sjöng på sista versen (den också). Men så hade vi också varit ute på många äventyr tillsammans. jag och min kamera (tack för allt 😔) Hur som helst, jag har inga planer på att filma i Kullaviksskogen igen, så.... filmscenerna fick duga, eller så skulle det inte bli någon film alls. 
 
Men först nu kära vänner och läsare, om att sjunga på sista versen. Tänk om du bara var 10 år gammal och skall till att sjunga inför en stor publik och en jury. Tänk om du stod där på scenen och var supernervös för att göra bort dig. Tänk va pinsamt om ingen kommer tycka att du kan sjunga och du blir hånad av publiken och juryn. Men....se en mycket nervös Emanne Beashan (10 år) beträda scenen på American Got Talent 2019. HALLÅÅÅ, detta är inget tips, jag beordrar dig annars kanske satan kommer att ta dig en dag. Och titta nu Inte i din löjliga lilla mobil, utan på en surfplatta, dator eller tv, på högsta volym, naturligtvis 😎.
 
 
Kolla även in 9 åriga Amira Willighagen. Spela fram till prick 1 minut, då kommer en liten varelse in på scenen.

 

Tja , va vad det dom sade, 1 på miljonen, Här var dom två. Och flickorna skall tydligen vara självlärda. Ja, varför krångla till det 😎 Hur det gick för dem sedan? Tja, ni kan ju gissa själva. Nedan Amira några år senare.
 
 
Kolla Emanne redan som åttaåring när hon segrade i Arabs Got talant 2017, nedan. Emanne har på grund av covid-19 fått ligga lågt (utan att var sjuk). 
 
 
Och nu så, lite blygsamt vill jag presentera mitt eget sångbidrag, nä, men..... film, film från mina promenader i Kullaviksskogen nordväst om Kungsbacka. 
 
 
Hej då. 

#1 - - Inger:

Kullavikskogen ser ut att vara en omväxlande skog som bjuder på lite av varje. Kan inte minnas om vi gått där.🤔🏞🌞

Svar: Nej där gick vi aldrig 🧐🤠Du missade väl inte att titta/lyssna på sångfåglarna med änglaröster? 🎶🌞📺
Ronny Frank Sveum

#2 - - Inger:

Nu har vi lyssnat på småfåglarna med änglarösterna, otroligt vackert.🌞

Svar: Ja visst är det, små änglaröster🌞🌞🌞
Ronny Frank Sveum

Till top