von Frank-Einsteins VandringsTips.se

Gillar du att vandra och göra utflykter? Detta är en blogg som tipsar om fina naturområden i Västra Götaland, Halland, Dalsland + lite mer

Vikten av att äta ordentligt före en tuff vandring

Lite Allmänt (babbel) och en del nyttig info aktivitet, frilufsa, friluftsaktivitet, friluftsblogg, friluftsliv, fritid, natur, naturguide, naturområde, promenad, promenaden, promenadguide, promenadstråk, promenera, vandra, vandring, vandringsblogg, vandringsförslag, vandringsled, vandringsleder, vandringstips, vandringstur, vildmark Permalink2
För ett tag sedan, mera riktigt för något år sedan ville en tjej(kompis) att vi skulle slå ihop våra kloka skallar här i bloggen. Jag skulle fortsätta att skriva om vandring och hon om kost och hälsa för att öka bloggens populäritet och Er kunskap inom detta område. Ungefär så såg tankarna ut, men det hela stoppade vid just en tanke. Nu skriver hon på ett annat ställe och det tror jag är bäst för henne, där kan hon lägga upp det som hon vill. Annars är ju nätet fullt av kostråd och annat inom hälsa, så.... vill man hämta in kunskap så finns gott om bra platser att besöka.
 
Nu anser jag i och för sig mig själv ha god kunskap om mat och hälsa och vet mycket väl vikten av att få stoppat i mig föda från den däringa kostcirkelns alla tårtbitar. Nedan har dock gränserna mellan tårtbitarna blivit lite difusa. Nu finns det säkert viktigpettrar som menar att en skumbanan inte är en frukt. 
 
Nu vill jag tipsa om den här facebooksida, som jag själv inte vet så mycket om, men som är populär i mitt vandringsgäng. Verkar fungera som inspirationskälla för många som bor inom Göteborgsområdet. 
 
I mitt nästa inlägg kommer ni och jag att få veta vem mer om mig och min släkt. Det om något borde väl vara själ att undvika att besöka bloggen. 
 

#1 - - Inger:

Att skumbananer inte skulle vara bananer verkar skumt.🙂🤯

Svar: 🤠👍Precis.
Ronny Frank Sveum

#2 - - Karina:

Tack Ronny att min kväll slutar med ett gott skratt. Jag läste överskriften, såg fotot och ett gott skratt är ju bra för hälsan. Tack för din humor.

Karina 

Svar: Tack för att du har samma humor Karina😀. Hoppas allt är gött med er, snart får ni väl besök där ute på landsbygden av 🎅🤶
Ronny Frank Sveum

Till top