von Frank-Einsteins VandringsTips.se

Gillar du att vandra och göra utflykter? Detta är en blogg som tipsar om fina naturområden i Västra Götaland, Halland, Dalsland + lite mer

Inspirationsbilder för Vandringsgänget inför vandring Jämmerberget - Larseredsrundan

9. Lite Allmänt (babbel) och en del nyttig info aktivitet, frilufsa, friluftsaktivitet, friluftsblogg, friluftsliv, fritid, vandra, vandring, vandringsblogg, vandringsled, vandringsleder, vandringstips, vandringstur Permalink1
Utsiktplatser, görgamla gravar, spännande raviner, trolsk och vacker natur + mycket annat kommer vi att få uppleva. Vandring mäter cirkus 8 km +. Så nu hoppas vi att regnet håller sig borta så att vi får en torr och fin vandring, som på bilderna nedan. Då gick jag med vanliga löparskor.
 
Nedan en länk till vandringstips Larseredsrundan som jag publicerade i förra veckan. Vi kommer gå det mesta av den 4,5 km långa vandringsleden. Det blir en ganska enkel vandring, men med några knixiga småbranta partier. Men dessa partier kan vi kalla kul istället för jobbiga så är vi av med det problemet 😊🎵
 
Larseredsrundan mellan Kärra och Säve (Djupedalsvägen)
 
Och så några ord till mina kära följare av bloggen. Ni som vill få tips på hur ni kan ta er från Kärra via Jämmerberget bort till startplatsen för Larseredsrundan skall kolla in inlägget efter jag har gått vandringen med vandringsgänget. Kommer bli klart söndag kväll.  
 
Bild ovan: Pollar i skogen. Jag pratade lite snabbt med dem som satt uppepå. 
 
Det blir stenigt och lite småspännande ned genom ravinen.  Men bara småspännande, det här bör inte leda till att någon hamnar med fötterna i vädret. 
 
Bild ovan: Utsikt åt väster ut mot havet. Kanske en något för liten bänk får att alla skall få plats, särskilt nu i covid-19 tider då avstånd är viktigt. 
 
Detta blir det sista inlägget med inspirationsbilder före en vandring med gänget. Fortsättningsvis får ni det direkt i mejlet istället för habbalabbabilder.  
 

 
#1 - - Inger:

Fantastiskt med en sådan spännande natur i närheten av storstaden.🤠🦄🦊

Svar: Ja, ibland blir man överraskad i Kärra 😄🦕🐢
Ronny Frank Sveum

Till top