von Frank-Einsteins VandringsTips.se

Gillar du att vandra och göra utflykter? Detta är en blogg som tipsar om fina naturområden i Västra Götaland, Halland, Dalsland + lite mer

Inspirationsbilder för Vandringsgänget inför vandringen i Lexbybergen

9. Lite Allmänt (babbel) och en del nyttig info Bilder, Partille, aktivitet, frilufsa, friluftsaktivitet, friluftsblogg, friluftsliv, fritid, kultur, vandra, vandring, vandringsblogg, vandringstur Permalink1
Jag har kryddat vandringen med stup och stora stenblock, det skapar lite dramatik. Men den här lite lätt strapatsrika vandringen bjuder på så mycket mer. 
 
Vi får även en fin dos kultur när vi strosar fram längs en kulturstig. Fägator och gamla ruckel som jag hoppas skall intressera några av er. 
 
Bild ovan: I Drängstugan bor ingen längre. Människa alltså, öh..,levande....
 
Bild ovan: Det är tur för oss att det inte regnat något direkt på sista tiden, annars kan några partier vara rejält blöta och sumpiga. Jag kommer i alla fall att satsa på att gå i mina "löparskor".
 
Bild ovan: Här vid Ecklasjön mitt inne i skogen har vår vän Jan Ekman byggt en fin bänk för två. En rofylld plats vill jag lova.
 
Bild ovan: Känner ni igen han på bänken? Ja a, det är ju jag det också 😊
 
Bild ovan: En pyttegryta, men stor nog att tvätta händerna i. 
Bild nedan: Vem f#n har gjort ett runt hål i berget?
 
Det var det det, hoppas ni är taggade till 1000. 
 
 
#1 - - Inger:

Minns att vi har gått i Lexbydal. Har vi gått här också?
Spännande natur.🤠🐙🍁

Svar: Ja här har vi gått flera gånger,. Här gick vi en brant och svår vandring 1999. Betydligt svårare än den vi skall gå nu.
Ronny Frank Sveum

Till top